Obtingui el seu butlletí informatiu GRATIS >>>
Funded 30 hours for 3/4 years & Funded 15 hours for 2 years
Qui Som?
Centre d'Anglès
Les necessitats de cada nen són primordials en totes les nostres guarderies.

Els pares poden triar entre sessions de mitja jornada o jornada completa. Mentre que la majoria dels pares necessiten les mateixes sessions de educació infantil durant gran part de l'any, hi ha altres pares que no. Si el cuidador habitual no està disponible o té altres compromisos a curt termini, com a cites mèdiques o fins i tot vacances, nosaltres ens acomodarem a les necessitats de cada pare.

La seguretat és la nostra prioritat i les nostres accions, procediments i polítiques estan dissenyades per a assegurar la tranquil·litat dels pares.
Els nens estan exposats a una varietat d'experiències per a fomentar la creativitat, la individualitat i desenvolupar la confiança en si mateixos.
- Els pares confien en Kiddiwinkles per a proporcionar als seus fills un entorn segur, alegre, saludable i estimulant.
- Els nostres centres estan dissenyats per a satisfer les necessitats dels nens, amb grans i lluminoses habitacions per a grups i amb àmplies zones de joc a l'aire lliure. Tot això amb un modern equipament i una varietat de joguines apropiades per a cada edat.
- El nostre enfocament centrat en el nen promou el desenvolupament de la creativitat, la individualitat i la confiança en si mateix.
- Els nostres programes educatius donen als nens un gran començament.
- El nostre amable i experimentat personal és una de les principals raons per les quals els pares trien les nostres guarderies.
- La nostra associació amb els pares assegura que es mantinguin al dia amb el progrés dels seus fills en la guarderia.
La nostra ètica
Els nostres centres d'atenció infantil són únics i el nostre objectiu és inspirar experiències positives en la primera infància a través d'una una educació excel·lents en un entorn natural assegurança i ple de diversió. El nostre esperit se centra en el respecte als nens que estan al nostre càrrec, les famílies o els tutors, el personal i la comunitat. Oferim un ambient de calma i tranquil·litat tant a l'interior com en els espais naturals d'aprenentatge a l'aire lliure. Els nostres ambients són naturals i estimulants, amb continguts oberts on els nens poden participar en tasques reals amb jocs que activen els seus sentits i interessos.

Posem un gran èmfasi en el joc a l'aire lliure, ja que els nens aprenen, experimenten i fan connexions amb el món natural que els envolta. Els beneficis d'això són que els nens es converteixen en aprenents forts, saludables i segurs de si mateixos durant tota la seva vida, on es desenvolupen emocional, social, física i cognitivament.

Ens apassiona ajudar els nens a aconseguir el seu màxim potencial, respectant les seves necessitats individuals i valorant a les famílies. En *Kiddiwinkles els nens sentiran un sentit de pertinença de grup, tenint veu dins del grup i amb la qual podran fer seves les experiències a través de la presa de decisions, la resolució de problemes, l'exploració i la recerca. Promovem un desenvolupament holístic en el qual cada nen és respectat com a individu i ens centrem en els seus interessos i el seu benestar per a desenvolupar l'aprenentatge a través del joc.
Estem influenciats per l'Acostament Pikler
L'enfocament Pikler es basa en una relació respectuosa entre un adult i un nen, a través de moments de cures tendres coreografiats, un desenvolupament motor natural, un moviment lliure i acte-dirigit i joc ininterromput.

Obtingui el seu butlletí informatiu GRATIS
Ens agradaria manar-te el nostre butlletí informatiu GRATUÏT, on trobaràs molta informació útil sobre nosaltres.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
C/ Segrià 18,
Baixos,
25006 Lleida
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Kiddiwinkles Care and Learning Centre Ltd. ©2019 All Rights Reserved