Obtingui el seu butlletí informatiu GRATIS >>>
Funded 30 hours for 3/4 years & Funded 15 hours for 2 years
Aprenentatge
Centre d'Anglès
Kiddiwinkles ofereix un enfocament pràctic centrat en el nen, en el qual es respecta als nens com a individus i se'ls anima a aprendre i desenvolupar-se al seu propi ritme.
Teoria del Joc Edats Mixtes
Els jocs d'edats mixtes ofereixen oportunitats d'aprenentatge i desenvolupament que no estan presents en els jocs en altres nens de la mateixa edat. Recerques han demostrat que la mescla de nens de diferents edats en els centres de la primera infància té molts avantatges. Té un impacte en el desenvolupament cognitiu, social i emocional en el nen. Quan els nens de dos anys juguen amb els de cinc anys, utilitzen formes més complexes de joc simbòlic o de mimetització en l'ambient.

Els jocs d'edats mixtes poden ampliar el vocabulari d'un nen i la seva capacitat d'empatia. En particular, aquest entorn té un efecte molt estimulant en els bebès, ja que poden aprendre diverses habilitats socials i cognitives imitant als nens en edat preescolar, fins i tot amb només veure'ls jugar i interactuar. El comportament/joc dels nens majors ofereix models a seguir per als nens més petits, que reben més suport emocional dels nens majors que dels nens de la seva mateixa edat.
Els jocs d'edats mixtes també permeten als nens majors aprendre ensenyant i desenvolupar les seves habilitats de lideratge. Ni tan sols ha d'haver-hi una gran diferència d'edat per a veure els beneficis. Els nens de quatre anys poden elevar el nivell de joc dels nens de tres anys. Els nens petits amb companys de joc majors en grups d'edats mixtes obtenen millors resultats en el desenvolupament del llenguatge, cognitiu i motor que els nens petits en grups segregats d'edats similars - mesurats pel Batelle development Inventory.

Els nens, per naturalesa, volen fer el que els majors fan, així és com creixen. Els nens de cinc anys que veuen als nens majors llegint llibres, jugant a la pilota i grimpant als arbres volen fer això i integren aquestes activitats en el seu propi joc, fins i tot quan no estan jugant directament amb els nens majors.

En els Centres d'Atenció i Aprenentatge Kiddiwinkles promovem el valor dels jocs d'edats mixtes, oferint oportunitats als nens sempre que podem - és un moment meravellós perquè els germans es reuneixin, juguin junts i comparteixin emocions
Coneix-nos Millor
La nostra visió de Joc en la Naturalesa
L'entorn canviant global en el qual la infància i els nens es troben, requereix que ens adaptem i oferim nous enfocaments en les nostres activitats amb els nens. Una àrea de canvi és la desconnexió dels nens del món natural. Els nens s'enfronten cada vegada més a condicions socials, tecnològiques i ambientals difícils que estan provocant una tendència negativa en la salut física i mental. Al mateix temps, els enfocaments i les condicions educatives existents són inadequats per a permetre'ls afrontar i superar aquests reptes, i molt menys assegurar el seu futur.

Volem transformar el nostre enfocament sobre el medi ambient, la salut i l'educació primerenca.
Per als nens, des d'edats primerenques, el descobriment de la seva pròpia humanitat i la seva relació amb la naturalesa comença molt primerenc en la vida.

Com podem criar als nens perquè es preocupin per la terra si no tenen primer l'oportunitat d'aprendre a apreciar-la i investigar-la? Els nens han d'estar exposats a molts elements del món natural i tenir l'oportunitat de desenvolupar un sentit en l'entorn perquè arribin a comprendre que la naturalesa sí que importa. Els nens petits especialment, no poden trobar aquest tipus d'experiència en interiors. Llegir sobre la forma en què creix una planta mai és el mateix que l'experiència de cavar la terra, plantar la llavor, regar la planta i observar-la diàriament per a veure com creix.

Sabem que tornar a connectar als bebès, nens i joves amb el món natural:
- és crucial per al seu òptim desenvolupament intel·lectual i físic
- els proporcionarà una sensació de refugi i curació en un món a vegades violent i aterridor;
- els ajuda a convertir-se en adults que es preocupen per l'administració del medi ambient; i,
- alimenta un sentit de comunitat compartida entre els pobles del món.
Atenció primària
La prestació de cures primàries és un procés en el qual els professionals se centren en permetre una inclinació estreta, en particular amb els menors de dos anys.

Els professionals tenen la responsabilitat d'establir i mantenir relacions estretes amb grups petits de nens i amb les seves famílies.

S'entén que s'està produint un aprenentatge valuós per al nen en els moments crucials de la educació rutinària en els quals un adult amb predisposició a interactuar amb ells dedica el seu temps al seu desenvolupament.

Estem influenciats tant per l'enfocament Pikler com per l'enfocament Reggio per a l'aprenentatge de l'atenció infantil primerenca.
Obtingui el seu butlletí informatiu GRATIS
Ens agradaria manar-te el nostre butlletí informatiu GRATUÏT, on trobaràs molta informació útil sobre nosaltres.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
C/ Segrià 18,
Baixos,
25006 Lleida
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Kiddiwinkles Care and Learning Centre Ltd. ©2019 All Rights Reserved