Obtingui el seu butlletí informatiu GRATIS >>>
Funded 30 hours for 3/4 years & Funded 15 hours for 2 years
El nostre Projecte
Centre d'Anglès
El nostre projecte, basat en metodologia Pikler
El nostre projecte té com a pilar fonamental la immersió total de la llengua Anglesa.

Seria tota una pèrdua no fer servir les habilitats naturals de l'infant per aprendre durant els seus anys més vitals, quan un segon llenguatge li resulta tan fàcil d'aprendre com el primer. Així doncs l'Anglès està present en tot el que fem; allò que preparem i desenvolupem, allò que toquem i mirem, el que celebrem, el que cantem i el que escoltem.

El nostre 'Pikler Approach' fa referència a l'autonomia i lliure moviment - 'free play and free gross motor development'.

La relació entre els nostres educadors i l'infant és molt important. L'adult fa tot 'amb' l'infant, i no fa res 'al' infant. Donem als nens la llibertat per observar, provar, i en constant investigació, superar els obstacles amb autonomia. Això els permet desenvolupar-se de forma natural, al seu propi ritme, sense cap interferència.

L'essencial és que el nen descobreixi per si sol, el màxim de coses possibles. Si l'ajudem a resoldre totes les seves tasques, li traiem justament allò que és l'important pel seu desenvolupament intel·lectual i creativitat. Un nen que obté una cosa mitjançant experiments autònoms aconsegueix un coneixement completament diferent del d'un nen que se li ofereix prèviament la solució.

A Iemer Nursery disposem de l'equip i de les eines per a estimular el desenvolupament en totes les àrees; motor, cognitiu, físic i emocional. Els nostres infants reben l'atenció afectuosa perquè se sentin com a casa.

La nostra atenció va dirigida a fer que cada alumne segueixi el procés de convertir-se en un nen fort, sensible, saludable, bon comunicador i bon aprenent. Tot aquest desenvolupament és relacionat en tot moment amb l'Anglès, la Música i l'Art.
La porta a l’aprenentatge son les emocions.
Kiddiwinkles Nursery, és una escola d’infants amb solera i prestigi a Lleida, i que des de 1998 té com a objectiu principal educar als nens de 0 a 3 anys amb una immersió total de la llengua Anglesa, tractant-los com a potencials natius del nou idioma. L’infant estarà exposat a la llengua anglesa des de que s’obrin les portes de Iemer.

Creiem que en aquesta edat, l’escola i l’educació hauria de ser un joc d’aprenentatge, on el nen aprengui la llengua anglesa d’una forma natural a través del joc i la interacció dinàmica diària. L’aprenentatge es fa molt més fàcil a través de les emocions i diversió.

Kiddiwinkles Nursery és una escola familiar, on els grups són molt reduïts, per tal d’assegurar una atenció especial i estimació als nostres infants amb una estreta relació entre pares, educadors i nens.
Els primers anys de vida...
Durant aquest període, i en especial en els 3 primers anys de vida, es quan es construeixen els fonaments del pensament, llenguatge, visió, actituds i aptituds.

S’han trobat múltiples beneficis cognitius en els nens que estan exposats simultàniament a més d’un idioma. Tenen una activitat neuronal molt més àmplia, i un teixit molt més dens a les àrees del cervell que estan relacionades amb la memòria, atenció i llenguatge que els nens que estan exposats a un sol idioma.

Els infants aprenen un nou idioma escoltant, veient, imitant i practicant. Per això la nostra estratègia es energètica i de gran abast - l’Anglès està present en tot el que fem; allò que preparem i desenvolupem, allò que toquem i mirem, el que celebrem, el que cantem i el que escoltem. Una immersió total en la llengua anglesa.
Obtingui el seu butlletí informatiu GRATIS
Ens agradaria manar-te el nostre butlletí informatiu GRATUÏT, on trobaràs molta informació útil sobre nosaltres.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
"Educació infantil de qualitat… creant experiències que duren per sempre."
C/ Segrià 18,
Baixos,
25006 Lleida
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Kiddiwinkles Care and Learning Centre Ltd. ©2019 All Rights Reserved
We are currently recruiting
Click here to find out more.